Hourly Comic Day

Tags:

11 kommenttia - “Hourly Comic Day”

 1. Grim Nix Kirjoittaa:

  weh, I found out about this too late to really do it. I might do one anyway though. 8T

  Muura, do you… do you have a rabbit named Burzum……?

 2. muura Kirjoittaa:

  Yes

  Yes I do 😀

 3. utelijaa Kirjoittaa:

  Etkös sinä ollut kasvissyöjä? 😮

 4. muura Kirjoittaa:

  Oho en :O ehk mä oon joskus yrittänyt ja siitä blogannut? Mut mun yritykset on aina jäänyt varsin lyhyeen röfl.

 5. kokkoroo Kirjoittaa:

  Mietin jo, että oletko kokonaan hylänny sarjisblogittamisen! Vaan jee päivän lopun piristi kovin<3

 6. muura Kirjoittaa:

  Siis mä oon tehnyt ihan sikana merkintöjä! En OO VAAN JAKSANUT SKANNATA! Kauheeta! Korjaan tapani pikimmiten 🙁

 7. alkimohap Kirjoittaa:

  Rehellinen kuvaus kaaoottisesta päivästä. Giant spider uguu 😀 Propagandaa: Kun kuitenkin välität ötököistä ja muista otuksista, niin suosittelen tsekkaamaan sikatehtaat.fi -sivuston. Ite oon syönyt vegeruokaa yli 8 vuotta enkä suinkaan ole aliravittu tai safka ole pahaa.

 8. muura Kirjoittaa:

  Meh, vuohi on mun suosikkieläin mut olen silti sitä mieltä että se on myös herkullista 😀 me kasvatetaan tällä hetkellä pupuja sitä varten että me syödään niiden poikaset! Lihatuotantoa en suinkaan tue, jos lihaa joutuu itse ostamaan niin luomua sen kuuluu olla. (Vaikka hypokriittisesti syön myös kaiken minkä saan ilmaiseksi tai halvalla.)

 9. alkimohap Kirjoittaa:

  Mielenkiintoista. Mä nyt en haluaisi syödä edes toisilta ylijäänyttä lihaa, mutta… Ainakin ne puput saavat hyvän elämän. Ja varmaankin myös nopean, tuskattoman kuoleman, jota ne eivät osaa aavistaa. Mietin, miten paljon perhe tai lauma jää miettimään yhden yksilön katoamista. Itse ehtisin kiintyä, kun katselisin niiden varttumista ja persoonallisuuden kehittymistä. Siis vaikka ne syntyvätkin karvattomina ja vissiin syövät omia papanoitaan. Törmäsin jonkun tyypin havaintoihin sen lemmikkipupuista: https://sites.google.com/site/toomanybunnies/care/social-rabbits . Siinä on muun muassa aika jännä kuvaus, miten eri kanit suhtautuvat kuolleeseen lajitoveriinsa.

 10. muura Kirjoittaa:

  Jep. Maatiloilla työssäoppineena olen tottunut siihen että eläimestä pidetään huolta, sitä kohdellaan kunnioituksella, ja sitten se syödään. Sosiaalisimmat puput saatammekin myydä lemmikeiksi.. mutta joo, toisten ruokavalion kommentointi on näin ylipäätänsä aika epäkohteliasta. 😛 Aikuinen ihminen osaa itse päättää omat eettiset ja moraaliset arvonsa.

 11. alkimohap Kirjoittaa:

  Innostuin sitten näemmä postiluukusta tunkevaksi saarnaajaksi. Olen pahoillani, tarkoitus ei ollut osoitella sormella. Pidän itse rankoista eettisistä pohdinnoista.

Jätä vastaus